Privacy Policy

General Notice on the Processing of Personal Data

We reassure you that for Uni Systems S.M.S.A., a member of Quest Group of Companies, protection of our customers' personal data and privacy is of paramount importance. For that reason, we are taking all necessary measures to protect the personal data we process and to ensure that its processing is always in compliance with the obligations as set by the legal framework, both by the Company as well as by the third parties that process personal data on behalf of the Company. We also declare that at Uni Systems we do not collect, neither process personal data on minors under 16 years of age. 

What is GDPR?
The General Data Protection Regulation (GDPR) is the new regulatory framework of the European Union (EU) on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data. The purpose of the Regulation is to enforce a framework  around the processing of personal data to protect the rights and freedoms of natural persons, and, in particular, the right to the protection of personal data.

Controller - Data Protection Officer 
Uni Systems Information Technology Systems Commercial Single Member Societe Anonyme, having its registered seat in Kallithea, at 19-23 Al. Pantou Str, Postal Code 17671, TIN 094029552, email: info@unisystems.gr, tel: 211 9997000, website: www.unisystems.com, as duly represented, informs that, for the purposes of its business activities, processes the personal data of its clients & associates in accordance with applicable national law and European Regulation 2016/679 on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data (General Data Protection Regulation, hereinafter referred to as the “Regulation”), as such is in force as of May 25, 2018.
For any issue related to the processing of personal data, please contact the Department of Personal Data Protection at the email dataprotection@unisystems.gr. If you would like to contact the Data Protection Officer (Quest Group DPO), please contact Ms Eleni Angloupa, email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480.

What personal data categories do we process?
We process the personal data you provide us with, and we only do so under the grounds of legitimate interest. Your personal data collected and processed by us are those absolutely required, necessary and appropriate to achieve our intended purposes. We hereby note that the data concerning your identification, as well as the contact details are absolutely required and necessary for any transaction or contractual relationship with the Company. Moreover, we note that in relation to the personal data we collect directly from you as customers or partners, you must inform us of any changes in the data that concern you without delay, as well as to respond to any request for update. We also consider that the personal data we collect are provided to us by you and in no way do such data come from other sources. 

These data, are: 

Through the Contact Form of this website, we collect full name and email. These data are used to communicate with you in case you request us to do so. 

Through the Technical Form of this website, we collect full name, telephone, address, email. These data are used in the context of our contractual obligations. 

Through the Subscription form for the ACE ERP suite, we collect full name, company, title, email.These data are provided upon your request and are required in terms of keeping you updated on ACE ERP products suite and of inviting you to our relevant events and workshops. 

Talent Acquisition Platform. Mandatory data: Full name, email, place of residence, telephone, level of education, educational institution and curriculum, work experience, previous employer, previous role / title. Non-mandatory data: date of birth, gender, nationality, postal address, languages, graduation dates, past work experience dates, certifications and permits. These data are used by the Human Resources Department as a follow-up to your interest in our available vacancies so that the department representatives will be able to contact you upon a job opening meets your qualifications.

Which are legitimate grounds for processing your personal data?
Legitimate grounds for processing your personal data are:
(a) the provision of services assigned by you to our Company, for example, information about our activities, therefore, within this context, fulfilment of our contractual obligations,
(b) the safeguarding and protection of both your and our legal interests. To that end, we use CCTV and security cameras, in order to be able to protect the safety and security of individuals, materials, facilities, and we use special security software to detect and prevent malicious actions. For more information regarding processing of personal data related to CCTV systems, please see here. Moreover, during your visit to the physical premises of our Company, our specialized personnel register in a logbook specific information such as the name of the visitor, time of entry/exit, identification number, the company in which you work for, while in our digital pages we use information such as IP address, location information, used devices and so on  to detect or prevent frauds or abuses on our websites,
(c) the compliance with legal obligations, such as regulatory compliance for tax purposes,
(d) the consent you provide under the specific conditions as set in the legal framework to receive information regarding activities, products, services, and so forth of Uni Systems or /and third cooperating companies, which may process personal data in accordance with the applicable law, at all times.

Statement
This site targets adult audiences (such as investors and individuals seeking information about Uni Systems S.M.S.A.) and does not collect or intend to collect information from or about children.

How and why do we use your personal data?
Communication / Technical Support / Curriculum Vitae submission
During your visit to our website www.unisystems.com you have the option to fill out a contact form should you wish to contact us, a technical support form in case you require technical support, a corporate events form, and you can submit your CV through the talent management acquisition platform. When completing each form, you may be asked for more details, however, the minimum information needed will be marked as required field.

Release of corporate news related to solutions and services and/or invitations
Moreover, we may process the data collected through our site in order to communicate with you via email or telephone to inform you on our solutions, services and products and the related offers, to invite you to join our events based on your interest towards our Company and/or its subsidiaries.

Client Satisfaction Survey
To enhance the operation, improvement and evaluation of our products and services, we process your personal information and invite you to participate to our Client Satisfaction Survey. Currently, it takes place through an electronic platform and is intended in measuring your satisfaction towards the solutions and services we offer to you. Your participation is not mandatory and you can refuse your participation by declaring it so in the above mentioned contact details. 

Safeguard our legitimate interests and protect individuals and goods
We use closed circuit television (CCTV), security cameras and logbooks for visitor entries/exits to be able to protect the safety and security of individuals, materials and facilities. 

Where do we transfer your personal data?  
Uni Systems S.M.S.A. may transfer personal data of individuals to third parties, e.g. to Uni Systems-affiliated companies that are intended to provide services related to researching the quality of our solutions and services.

Also, for the purposes of implementing a contract, data may be passed on to partner enterprises (partners, customers, subcontractors, suppliers) entrusted with the execution of part of the contract. In such cases, Uni Systems S.M.S.A. remains responsible for the processing of your personal data and defines the individual elements of the processing, and signs a special contract with the third parties to whom it entrusts the execution of the processing activities, in order to ensure that the processing is carried out in accordance with the applicable legal framework and that any natural person may freely and unhinderedly exercise the rights conferred on him by the legal framework. Uni Systems S.M.S.A. has legally ensured that those processing the data on its behalf, fully fulfil the conditions and provide sufficient assurances for the implementation of appropriate technical and organisational measures so that such processing ensures the protection of your rights. We also disclose your personal data to those employees who are responsible for evaluating your requests, managing and operating your contract, as appropriate, to fulfil the obligations arising out of it, as well as the related obligations imposed by law. Your personal data is handled with the strictest discretion and confidentiality, as the employees who process your personal data have a sufficient and significant level of knowledge to protect them and are bound by a confidentiality clause or are under the appropriate regulatory obligation of confidentiality.

We may share your information with relevant authorities, law enforcement bodies, government authorities and other third parties, where the law allows it, for the purpose of preventing or detecting criminal acts, for providing account information for customers, etc.

Data storage retention
The data storage retention period is determined by a set of criteria depending on the issue. Specifically: 
When processing is based on grounds of legitimate interest as set by the applicable legal framework, your personal data shall be stored for as long as defined by the relevant legal provisions.
When processing is based on contractual grounds, your personal data will be stored for as long as it is required for the execution of the contract and for the foundation, exercise, and / or support of legal claims under the contract.
For information purposes, your personal data shall be kept until your consent is revoked. This can be done by yourself at any time. The revocation of consent does not affect the legitimacy of consent-based processing in the period prior to said revocation.
To revoke your consent please contact the Data Protection Department at the email address dataprotection@unisystems.gr. In case you wish to contact the Data Protection Officer ( DPO), please contact Ms Eleni Angloupa, email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480.
You have the option to unsubscribe by clicking on the corresponding link in our electronic communications.

What are your rights in respect to your personal data?
Every natural person whose data are being processed by Uni Systems S.M.S.A. has the following rights: 

Right to Access 
You have the right to be aware of, and verify, the lawfulness of the processing. Therefore, you have the right to access the personal data which have been collected and get additional information about their processing. 
Right to Correct 
You have the right to revise, correct, update or modify your personal data. You also have the right to be informed on the recipients of the data, should you wish to. 
Right to Delete
You have the right to request the deletion of your personal data in the course of processing under your consent or on the basis of our legitimate interests. In any other case, indicatively in the existence of a contract, a lawful obligation to personal data processing, or a public interest, the right shall be subject to restrictions or shall be withdrawn, as the case may be.
Right to limit processing:
You are entitled to request the limitation of your personal data processing in the following cases: (a) when the accuracy of the personal data cannot be established and until the data is verified, (b) when you object to the personal data deletion and request the limitation of their use rather than deletion, (c) when specific personal data are not required for processing purposes, they are, however, indispensable for the foundation, exercise, support of legal claims, and (d) when you oppose to the processing and until it is verified that there are legitimate grounds that concern us and supersede the reasons for which you are opposed to the processing. You also have the right to be informed on the recipients of the data, should you wish to. 
Right to oppose the processing
You are entitled to oppose to your personal data processing, at all times, in case where, as described above, this is necessary on the legitimate interests grounds as pursued by us, as controllers, as well as in the data processing for direct marketing purposes and consumer profile creation. You also have the right to be informed on the recipients of the data, should you wish to. 
Right to portability
You are entitled to receive your personal data free of charge in a format that allows you to access, use, and edit them with commonly used editing methods. Moreover, you have the right to request, if technically feasible, to pass the data directly to another controller. Such right is granted for the data you have provided to us and are subject to processing by automated means based on your consent or execution of a relevant contract.
Right to revoke your consent 
Lastly, Uni Systems S.M.S.A. informs you that, where processing is based on your consent, you have the right to revoke it without affecting the legality of consent-based processing in the period prior to said revocation. To revoke your consent you can use the unsubscribe options by clicking on the corresponding link in our electronic communications or by contacting dataprotection@unisystems.gr.
To exercise any of the above rights you can contact the Data Protection Department at the email dataprotection@unisystems.gr. To contact the Data Protection Officer (DPO), please contact Ms Eleni Angloupa, email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480 or fill in the relevant form at the end of this page. In the above cases we will make every effort to respond to your request within thirty (30) days upon submission. Such deadline may be extended for an additional sixty (60) days, if deemed necessary, taking into account the complexity of the request and the number of requests, and in such case we will inform you within the aforementioned deadline of thirty (30) days.
Right to lodge a complaint to the Personal Data Protection Authority
You have the right to file a complaint with the Personal Data Protection Authority (www.dpa.gr): Switchboard: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, email: contact@dpa.gr

Transmission of your personal data to third countries
In general, your personal data is not transmitted or stored in locations outside the European Union (EU) or the European Economic Area (EEA) save the cases where you have granted your approval.

Conducting automated processing and/or profiling
Uni Systems does not take decisions based solely on automated procedures of personal data processing, and does not carry out profiling.

Cookies Policy
At www.unisystems.com we use cookies to make your browsing experience more interesting. You can see which cookies we use as well as our full cookies policy by clicking here. You also have the right to change your preferences by clicking at the cookies preferences at bottom of each page in this website. 

Personal Data Security 
Uni Systems S.M.S.A. shall implement appropriate technical and organizational measures aimed at the secure personal data processing and the prevention of accidental loss or destruction as well as the unauthorized and/or unlawful access to, use, modification or disclosure thereof. In any case, the way in which internet operates and the fact that it is free to anyone, cannot guarantee that unauthorized third parties will never be able to violate the applicable technical and organizational measures gaining access and, possibly, using personal data for unauthorized and/or unfair purposes. 

Links to other websites
Our site may contain links to other websites. Uni Systems S.M.S.A. is not responsible for the privacy practices or content of other sites not owned by Uni Systems S.M.S.A. or our parent company Quest Holdings S.A. Therefore, we suggest that you read carefully the privacy statements of the third party website.

Changes to the Privacy Policy
Information about the company's privacy policy reflects the current state of the data processing. In the event of changes in data processing, such data protection information will be updated accordingly. Our website will always include the latest version of data protection information so that you are informed about the extent of data processing. We recommend that you always be aware of how we process and protect your personal information. All future changes regarding this Privacy Statement will be made known on our website.  

Privacy Notice on Processing of Personal Data and the Use of CCTV Systems

1. Controller:
Uni Systems S.M.S.A, Al. Pantou 19-23, 176 71, Athens - Greece, +30 211 9991000

2. Purpose of processing and legal basis:
We use a surveillance system for the purpose of protecting persons and goods. Processing is necessary for the purposes of legal interests that we seek as controller (Article 6, par. 1.f of the GDPR). 

3. Analysis of legal interests
Our legitimate interest is to protect our space and the goods found in it from illegal acts, such as theft. The same applies to the safety of life, physical integrity, health and property of our staff and third parties legally located in the supervised area. We only collect image data and restrict recording to sites where we have assessed that there is an increased likelihood of committing illegal acts e.g. theft, such as at our cash registers and entrance, without focusing on places where the privacy of the persons whose image is taken may be excessively restricted, including their right to respect personal data.

4. Recipients
The material is only accessible by our competent/authorized personnel in charge of the security of the site. This material shall not be transmitted to third parties, without the consent of the subject, except in the following cases: (a) to the competent judicial, prosecutorial and police authorities where it contains information necessary for the investigation of a criminal offence involving persons or goods of the controller, (b) to the competent judicial, prosecutorial and police authorities when requesting data, lawfully, in the performance of their duties, and (c) to the victim or perpetrator of a criminal offence, in the case of data which may constitute evidence of the act.
 
5. Retention time
We keep the data up to fifteen (15) days after which they are automatically deleted. In the event that we find an incident during this time, we isolate part of the video and keep it for up to one (1) month, with a view to investigating the incident and initiating legal proceedings to defend our legal interests, while if the incident concerns a third party we will keep the video for up to three (3) months more.
 
6. Rights of data subjects
Data subjects have the following rights:

  • Right of access: you have the right to know if we are editing your image and, if applicable, to obtain a copy of it. 
  • Right of restriction: you have the right to ask us to restrict processing, such as not to delete data that you consider necessary to establish, exercise or support legal claims.
  • Right to object: you have the right to object to processing.
  • Right of deletion: you have the right to request that we delete your data.

To exercise any of the above rights you can contact the Data Protection Department at the email dataprotection@unisystems.gr  and in case you want  to contact the Data Protection Officer (DPO), Ms Eleni Angloupa, at the email: dpo@unisystems.gr, telephone: 211 9994480 or send a letter to our postal address or by submitting the request to us in person, to the address of the company. To review a request related to your image, you should tell us when approximately you were in camera range and give us an image of yourself to make it easier for us to locate your own data and hide the data of third parties depicted.  Alternatively, we give you the opportunity to come to our facilities to show you the images you appear in. We also note that the exercise of a right of objection or deletion does not entail the immediate deletion of data or the modification of the processing. In any case, we will reply in detail as soon as possible, within the deadlines set by the GDPR.
 
7. Right to submit a complaint
If you consider that the processing of your data violates Regulation (EU) 2016/679, you have the right to submit a complaint to a supervisory authority. 
The supervisory authority responsible for Greece is the Data Protection Authority, Kifisias 1-3, 115 23, Athens – Greece, https://www.dpa.gr/, tel: + 30 2106475600.

Update 27/07/2020

 



Γενική Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για τη Uni Systems MΑΕ, μέλος του Ομίλου Quest, η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών & συνεργατών μας έχει πρωταρχική σημασία. Για το λόγο αυτό λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία τους πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, τόσο από την ίδια την εταιρεία, όσο και από τρίτους που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό της. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στη Uni Systems, δε συλλέγουμε δεδομένα σχετικά με ανηλίκους κάτω των 16 ετών.

Τι είναι το GDPR;
Ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) αποτελεί το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του Κανονισμού είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, προς προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας
Η εταιρεία Uni Systems συστήματα πληροφορικής μονοπρόσωπη ανώνυμη εμπορική εταιρία,  με έδρα την Καλλιθέα Αττικής, Αλ. Πάντου 19-23, Τ.Κ. 17671,  με ΑΦΜ 094029552,  email:info@unisystems.gr, τηλ.: 211 9997000, website:www.unisystems.com,  όπως νόμιμα εκπροσωπείται, ενημερώνει ότι, για σκοπούς άσκησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών  & συνεργατών της σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, εφεξής «Κανονισμός») όπως ισχύει.
Για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο email:  dataprotection@unisystems.gr και σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Ελένη Αγγλούπα, email: dpo@unisystems.gr, τηλέφωνο: 211 9994480.

Ποιες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων επεξεργαζόμαστε;
Τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, τα επεξεργαζόμαστε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε. Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε, είναι τα απολύτως αναγκαία, απαραίτητα και κατάλληλα για την επίτευξη των επιδιωκόμενων σκοπών μας. Σημειώνουμε ότι τα δεδομένα που αφορούν την ταυτοποίησή σας, καθώς επίσης και τα στοιχεία επικοινωνίας είναι απολύτως απαραίτητα και αναγκαία για κάθε συναλλακτική ή συμβατική σχέση σας με την Εταιρεία. Επισημαίνουμε δε ότι αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε απευθείας από εσάς ως πελάτες ή συνεργάτες, οφείλετε να μας ενημερώνετε για κάθε τυχόν μεταβολή των δεδομένων που σας αφορούν χωρίς καθυστέρηση, καθώς και να ανταποκρίνεστε σε κάθε αίτημά μας για επικαιροποίηση. Επίσης, θεωρούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε μας τα παρέχετε εσείς οι ίδιοι και σε καμία περίπτωση τα εν λόγω δεδομένα δεν προέρχονται από άλλες πηγές. 
Tα δεδομένα αυτά είναι:
Μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας με την Εταιρεία: Ονοματεπώνυμο και email, τα στοιχεία χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί σας εφόσον μας ζητηθεί από το χρήστη.
Φόρμα Τεχνικής Υποστήριξης: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, email. Τα στοιχεία χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο της συμβατικής μας υποχρέωσης που αφορά στη τεχνική υποστήριξη πελατών. 
Φόρμα Επικοινωνίας για τη σουίτα ACE ERP: Ονοματεπώνυμο, εταιρεία, τίτλος, email. Τα στοιχεία σας υποβάλονται από εσάς και είναι απαραίτητα προκειμένου να σας ενημερώνουμε για τα νέα που αφορούν στη σουίτα προϊόντων ACE ERP και να σας προσκαλούμε σε εκδηλώσεις και εργαστήρια εφόσον το έχετε ζητήσει. 
Πλατφόρμα Αποστολής Βιογραφικού: Υποχρεωτικά στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, email, τόπος διαμονής, τηλέφωνο, επίπεδο εκπαίδευσης, εκπαιδευτικό ίδρυμα και πρόγραμμα σπουδών, εργασιακή εμπειρία, προηγούμενος εργοδότης, προηγούμενος ρόλος/τίτλος. Μη υποχρεωτικά στοιχεία: ημερομηνία γέννησης, φύλο, ιθαγένεια, ταχυδρομική διεύθυνση, γλώσσες, ημερομηνίες αποφοίτησης, ημερομηνίες προηγούμενης εργασιακής εμπειρίας, πιστοποιήσεις και σχετικές άδειες. Τα στοιχεία χρησιμοποιούνται από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού σε συνέχεια του ενδιαφέροντος σας για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας μας και προκειμένου εκπρόσωποι του τμήματος να έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Ποιοι είναι οι νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;
Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων συνιστούν: 
(α) η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς όπως για παράδειγμα η ενημέρωση σχετικά με τις δραστηριότητές μας και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό,
(β) η διαφύλαξη και προστασία των εννόμων συμφερόντων, τόσο των δικών σας όσο και των δικών μας. Χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV) και κάμερες ασφαλείας προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε την ασφάλεια φυσικών προσώπων, υλικών, εγκαταστάσεων καθώς επίσης και ειδικά λογισμικά ασφαλείας που στόχο έχουν τον εντοπισμό και αποτροπή κακόβουλων ενεργειών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από τα κλειστά συστήματα τηλεόρασης δείτε ειδική ενημέρωση εδώ. Επιπλέον κατά την επίσκεψη σας στους φυσικούς χώρους της εταιρείας καταγράφουμε στο βιβλίο εισερχομένων – εξερχομένων πληροφορίες όπως ονοματεπώνυμο επισκέπτη, ώρες εισόδου – εξόδου, αριθμός δελτίου ταυτότητας, εταιρεία στην οποία εργάζεστε αλλά και στις ηλεκτρονικές μας σελίδες χρησιμοποιούμε πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η διεύθυνση IP, οι πληροφορίες θέσης, οι συσκευές των χρηστών κοκ, ώστε να εντοπίσουμε ή να αποτρέψουμε απάτες ή καταχρήσεις της ιστοσελίδας μας.
(γ) η συμμόρφωση με υποχρέωση που επιβάλλεται από το νόμο, όπως κανονιστική συμμόρφωση για φορολογικούς σκοπούς,
(δ) η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για τη δραστηριότητα,  τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, κλπ. τόσο της Uni Systems Α.E. ή και τρίτων συνεργαζόμενων εταιρειών, οι οποίες επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με το ισχύον κάθε φορά πλαίσιο.

Δήλωση
Η ιστοσελίδα απευθύνεται σε κοινό ενηλίκων όπως είναι οι επενδυτές και τα άτομα που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με την Uni Systems M.A.E. Η Uni Systems M.A.E δεν συγκεντρώνει ούτε προτίθεται να συγκεντρώσει πληροφορίες από ή σχετικά με παιδιά.

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας;
Φόρμα Επικοινωνίας, Φόρμα Τεχνικής υποστήριξης, Πλατφόρμα Κατάθεσης Βιογραφικού: Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας www.unisystems.com, έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, φόρμα τεχνικής υποστήριξης, φόρμα συμμετοχής σε εταιρικές εκδηλώσεις, ή φόρμα για την υποβολή του βιογραφικού σας σημειώματος για την κάλυψη κάποιας από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Κατά τη συμπλήρωση εκάστης φόρμας μπορεί να σας ζητηθούν περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, τα ελάχιστα για την εξυπηρέτηση των προαναφερθέντων σκοπών επεξεργασίας  θα έχουν τη σήμανση υποχρεωτικού πεδίου.

Αποστολή Εταιρικών νέων και Ενημερώσεων που αφορούν σε λύσεις και υπηρεσίες/ Αποστολή Προσκλήσεων
Eπίσης, τα δεδομένα που συλλέγονται από τον ιστότοπό μας ενδέχεται να τα επεξεργάζομαστε  ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου και να σας ενημερώσουμε για λύσεις υπηρεσίες και προϊόντα μας, να σας  αποστείλουμε προσκλήσεις  για εκδηλώσεις σχετικά με αυτά και βάσει του ενδιαφέροντος που έχετε εκδηλώσει προς την εταιρεία αλλά και για  και προσφορές της εταιρείας μας ή των  εταιρειών του Ομίλου μας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. 

Έρευνα Ικανοποίησης
Επιπρόσθετα για τη λειτουργία, βελτίωση και αξιολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  για τη συμμετοχή σας  σε Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών.  Η Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών σήμερα πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας και αφορά στο βαθμό ικανοποίησής σας αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική  και μπορείτε να μη συμμετέχετε εφόσον δεν το επιθυμείτε δηλώνοντάς το στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Διαφύλαξη των εννόμων συμφερόντων μας και την προστασία προσώπων και αγαθών
Χρησιμοποιούμε κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV), κάμερες ασφαλείας και βιβλία εισερχομένων – εξερχομένων επισκεπτών, προκειμένου να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε τα φυσικά πρόσωπα, τα υλικά και τις εγκαταστάσεις.

Πού κοινοποιούνται τα δεδομένα σας;  

Η  Uni Systems M.Α.Ε. ενδέχεται να διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται από τα φυσικά πρόσωπα σε τρίτους, λ.χ. σε τρίτες συνεργαζόμενες με τη Uni Systems εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες με σκοπό την έρευνα της ποιότητας παροχής υπηρεσιών και των προϊόντων & υπηρεσιών μας. Επίσης, για τους σκοπούς υλοποίησης μιας σύμβασης, ενδέχεται να διαβιβαστούν δεδομένα σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (εταίρους, πελάτες, υπεργολάβους, προμηθευτές) στις οποίες έχει ανατεθεί η εκτέλεση μέρους της σύμβασης. Στις περιπτώσεις αυτές η Uni Systems M.A.Ε. παραμένει υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και ορίζει τα επιμέρους στοιχεία της επεξεργασίας, υπογράφει δε ειδική σύμβαση με τους τρίτους στους οποίους αναθέτει εκτέλεση δραστηριοτήτων επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι η επεξεργασία διενεργείται σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο και ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να ασκήσει τα δικαιώματα που του απονέμει το νομικό πλαίσιο. Η Uni Systems M.A.Ε. έχει νομίμως διασφαλίσει ότι οι εκτελούντες για λογαριασμό της την επεξεργασία πληρούν τις προϋποθέσεις και παρέχουν επαρκείς διαβεβαιώσεις για την εφαρμογή των κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, ώστε η εν λόγω επεξεργασία να διασφαλίζει την προστασία των δικαιωμάτων σας. Επίσης, κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα στους υπαλλήλους εκείνους, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την αξιολόγηση των αιτημάτων σας, τη διαχείριση και λειτουργία της σύμβασης σας κατά περίπτωση, για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή, καθώς και των σχετικών υποχρεώσεων που επιβάλλονται από το νόμο. Τα προσωπικά σας δεδομένα αντιμετωπίζονται με την αυστηρότερη εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια, καθώς όσοι εκ των υπαλλήλων επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα διαθέτουν επαρκές και σημαντικό επίπεδο γνώσεων για την προστασία αυτών και δεσμεύονται από ρήτρα εμπιστευτικότητας ή τελούν υπό τη δέουσα κανονιστική υποχρέωση τήρησης εμπιστευτικότητας.
Ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με σχετικές υπηρεσίες, όργανα επιβολής του νόμου, κρατικές αρχές και άλλα τρίτα μέρη, όπου ο νόμος μας το επιτρέπει, για το σκοπό της πρόληψης ή του εντοπισμού εγκληματικών πράξεων, για την παροχή στοιχείων λογαριασμών πελατών, κ.ά.

Xρονικό Διάστημα Αποθήκευσης

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση: 

Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.

Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.

Για τους σκοπούς ενημέρωσης και πληροφόρησης τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσης δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο email: dataprotection@unisystems.gr. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Ελένη Αγγλούπα, email: dpο @unisystems.gr, τηλέφωνο: 211 9994480.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες.

Ποια είναι τα δικαιώματα σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα;
Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από τη Uni Systems M.Α.E. απολαμβάνει τα ακόλουθα δικαιώματα: 
Δικαίωμα πρόσβασης:
Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Ως εκ τούτου, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους. 
Δικαίωμα διόρθωσης:
Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Έχετε επίσης δικαίωμα να ενημερωθείτε για τους αποδέκτες των δεδομένων, εφόσον το επιθυμείτε.
Δικαίωμα διαγραφής:
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση. 
Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας:
Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείται την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία. 
Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: 
Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης και κατάρτισης καταναλωτικού προφίλ. 
Δικαίωμα στη φορητότητα: 
Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση τη συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης. 
Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: 
Τέλος, η Uni Systems M.Α.E. σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες ή να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotection@unisystems.gr
Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων , στοemail: dataprotection@unisystems.gr. Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων κα Ελένη Αγγλούπα, email: dpo@unisystems.gr, τηλέφωνο: 211 9994480 ή να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του εγγράφου. 

Στις ως άνω περιπτώσεις θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός τριάντα (30) ημερών, από την υποβολή του. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί για εξήντα (60) επιπλέον ημέρες, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων, οπότε θα σας ενημερώσουμε σχετικά εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας των τριάντα (30) ημερών.

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ: 
Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

Διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτες χώρες
Κατά κανόνα τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται και δεν αποθηκεύονται σε τοποθεσίες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) πλην των περιπτώσεων για τις οποίες υπάρχει σχετική έγκρισή σας.

Διενέργεια αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ή/και κατάρτιση προφίλ
Η Uni Systems δεν προβαίνει σε λήψη αποφάσεων που βασίζονται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς επίσης δεν προβαίνει σε κατάρτιση προφίλ.

Ενημέρωση για την Πολιτική cookies
Στο www.unisystems.com χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά ποια cookies χρησιμοποιούμε και την Πολιτική των Cookies πατώντας εδώ. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις επιλογές σας από μέσω της ενότητας Cookies Preferece που βρίσκεται στο κάτω δεξιά μέρος κάθε σελίδας αυτού του ιστοτόπου.

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
Η Uni Systems M.Α.E. εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή/και παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου και το γεγονός ότι είναι ελεύθερο στον οποιονδήποτε δεν επιτρέπει να παρασχεθούν εγγυήσεις ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα εφαρμοζόμενα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, αποκτώντας πρόσβαση και προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για μη εξουσιοδοτημένους ή/και αθέμιτους σκοπούς. 

Συνδέσεις με άλλους ιστoτόπους
Ο ιστότοπος μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους για ξένους ιστότοπους. Η Uni Systems M.A.E δε φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν ανήκουν στη Uni Systems M.A.E. ή στη μητρική μας εταιρεία Quest Συμμετοχών A.E. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ξένων ιστοτόπων.

Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου
Οι πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου της Εταιρείας αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα κατάσταση της επεξεργασίας δεδομένων. Σε περίπτωση αλλαγών στην επεξεργασία δεδομένων, αυτές οι πληροφορίες για την προστασία δεδομένων θα ενημερωθούν αντίστοιχα. Στον ιστότοπό μας θα υπάρχει πάντα η πιο πρόσφατη έκδοση αυτών των πληροφοριών για την προστασία δεδομένων, έτσι ώστε να ενημερώνεστε για το εύρος της επεξεργασίας δεδομένων. Σας συνιστούμε να είστε πάντα ενήμεροι  για τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας. Όλες οι μελλούμενες αλλαγές αναφορικά με την παρούσα Δήλωση Απορρήτου θα γίνονται γνωστές στον ιστότοπό μας.  

Ειδική Ενημέρωση για την Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων και την Χρήση Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης

1. Υπεύθυνος επεξεργασίας:
Uni Systems M.A.E., Αλ. Πάντου 19-23, 176 71, Αθήνα – Ελλάδα, +30 211 9991000
 
2. Σκοπός επεξεργασίας και νομική βάση:
Χρησιμοποιούμε σύστημα επιτήρησης για τον σκοπό της προστασίας προσώπων  και αγαθών. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνος επεξεργασίας (άρθρο 6 παρ. 1.στ ΓΚΠΔ). 
 
3. Ανάλυση εννόμων συμφερόντων
Το έννομο συμφέρον μας συνίσταται στην ανάγκη να προστατεύσουμε τον χώρο μας και τα αγαθά που ευρίσκονται σε αυτόν από παράνομες πράξεις, όπως ενδεικτικά από κλοπές. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της υγείας καθώς και της περιουσίας του προσωπικού μας και τρίτων που νομίμως ευρίσκονται στον επιτηρούμενο χώρο. Συλλέγουμε μόνο δεδομένα εικόνας και περιορίζουμε τη λήψη σε χώρους που αξιολογήσαμε ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα τέλεσης παράνομων πράξεων π.χ. κλοπής, όπως στα ταμεία μας και στην είσοδο, χωρίς να εστιάζουμε σε χώρους όπου ενδέχεται να περιορίζεται υπέρμετρα η ιδιωτική ζωή των προσώπων των οποίων λαμβάνεται η εικόνα, περιλαμβανομένου του δικαιώματός τους στον σεβασμό των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 
4. Αποδέκτες
Το τηρούμενο υλικό είναι προσβάσιμο μόνο από το αρμόδιο / εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια του χώρου. Το υλικό αυτό δεν διαβιβάζεται σε τρίτους, χωρίς τη συγκατάθεση του υποκειμένου, με εξαίρεση τις ακόλουθες περιπτώσεις: α) προς τις αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές όταν περιλαμβάνει στοιχεία απαραίτητα για τη διερεύνηση μιας αξιόποινης πράξης, η οποία αφορά πρόσωπα ή αγαθά του υπευθύνου επεξεργασίας, β) προς τις αρμόδιες δικαστικές, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές όταν ζητούν δεδομένα, νομίμως, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, και γ) προς το θύμα ή τον δράστη μιας αξιόποινης πράξης, όταν πρόκειται για δεδομένα τα οποία ενδέχεται να αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία της πράξης.
 
5. Χρόνος τήρησης
Τηρούμε τα δεδομένα  έως δεκαπέντε (15) ημέρες, μετά την πάροδο των οποίων διαγράφονται αυτόματα. Σε περίπτωση που στο διάστημα αυτό διαπιστώσουμε κάποιο περιστατικό, απομονώνουμε τμήμα του βίντεο και το τηρούμε έως και έναν (1) μήνα ακόμα, με σκοπό τη διερεύνηση του περιστατικού και την έναρξη νομικών διαδικασιών για την υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων μας, ενώ αν το περιστατικό αφορά τρίτον θα τηρήσουμε το βίντεο έως και τρεις (3) μήνες ακόμα.
 
6. Δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων
Τα υποκείμενα των δεδομένων έχουν τα εξής δικαιώματα:
  • Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε δικαίωμα να μάθετε αν επεξεργαζόμαστε την    εικόνα σας και, εφόσον αυτό ισχύει, να λάβετε αντίγραφο αυτής. 
  • Δικαίωμα περιορισμού: έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την   επεξεργασία, όπως για παράδειγμα να μη διαγράψουμε δεδομένα τα οποία θεωρείτε απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων.
  • Δικαίωμα εναντίωσης: έχετε δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία.
  • Δικαίωμα διαγραφής: έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε δεδομένα σας.
Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στο email: dataprotection@unisystems.gr και σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων κα Ελένη Αγγλούπα στο email: dpo@unisystems.gr, τηλέφωνο: 211 9994480  ή στέλνοντας επιστολή στην ταχυδρομική μας διεύθυνση ή καταθέτοντάς μας οι ίδιοι το αίτημα αυτοπροσώπως. Για να εξετάσουμε ένα αίτημα που σχετίζεται με την εικόνα σας, θα πρέπει να μας προσδιορίσετε πότε περίπου βρεθήκατε στην εμβέλεια των καμερών και να μας δώσετε μια εικόνα σας, ώστε να μας διευκολύνει στον εντοπισμό των δικών σας δεδομένων και στην απόκρυψη των δεδομένων τρίτων εικονιζόμενων προσώπων. Εναλλακτικά, σας δίνουμε τη δυνατότητα να προσέλθετε στις εγκαταστάσεις μας για να σας επιδείξουμε τις εικόνες στις οποίες εμφανίζεστε. Επισημαίνουμε επίσης ότι η άσκηση δικαιώματος εναντίωσης ή διαγραφής δεν συνεπάγεται την άμεση διαγραφή δεδομένων ή την τροποποίηση της επεξεργασίας. Σε κάθε περίπτωση θα σας απαντήσουμε αναλυτικά το συντομότερο δυνατόν, εντός των προθεσμιών που ορίζει ο ΓΚΠΔ.
 
7. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας
Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν παραβαίνει τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σε εποπτική αρχή. 
Αρμόδια εποπτική αρχή για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων, Κηφισίας 1-3, 115 23, Αθήνα – Ελλάδα, https://www.dpa.gr/, τηλ.: + 30 2106475600.

Τελευταία ενημέρωση 27/07/2020

UniSystems Headquarters

19-23, Al.Pantou str.
176 71 Athens, Greece
+30 211 999 7000
+30 211 999 7100

CONTACT US

Twitter

✅ Efficient use of city resources ✅ Traffic monitoring ✅ Better communication among citizens and administration bod… https://t.co/thwh1V6so2
UniSystems (5 hours ago)
Being there for culture and education by supporting the International #CoMuseumConference for yet another year! It… https://t.co/eLQqvqFjP1
UniSystems (Yesterday)
There will always be rocks in the road ahead of us 🧗 They will be stumbling blocks or stepping stones; it all depen… https://t.co/753AKeUVYG
UniSystems (Yesterday)
Another step towards #innovation! 🚶 #UniSystems supports the National Council for Research, Technology & Innovation… https://t.co/7iIZ5cFpF8
UniSystems (2 days ago)
Following a strong collaboration for the past 8 years, #UniSystems announces a new implementation for @EU_ECHA 😎 Th… https://t.co/QHuuFYTNqI
UniSystems (2 days ago)
What will the cities of the future look like? 🏙️ Reading another great article by our own, Spiros Mazarakis, on… https://t.co/LTcaHcUS6R
UniSystems (2 days ago)